Csodaszarvas Tájpark

2021.11.03

A Csodaszarvas Tájparkba látogatott el a 6. és 7/a osztályból 25 tanuló. A pályázaton nyert kirándulás alkalmával az ökotudatos életmódvezetés mellett megismerkedhettünk azzal is, hogy milyen lehet egy jurtában az élet. Őseink fegyverhasználatát is kipróbáltuk. Az időjárás ellenére fantasztikus élményekkel gazdagodtunk.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.