Egészségnevelési projektnap

Iskolánkban 2018. 11. 10-én (szombaton) tartottuk az egészségnevelési projektnapot, melyet összekötöttünk a papírgyűjtéssel is.

A gyerekek a projektnap során részt vettek játékos sorversenyen, ahol az alsós és felsős diákok mérhették össze ügyességüket. Alsó tagozaton első helyezést a ….. osztály; második helyezést a …… osztály és harmadik helyezést a ….. osztály ért el. Felső tagozaton első helyezést a 5. osztály; második helyezést a 7. osztály és harmadik helyezést a 6. osztály szerezte meg. A sportversenyen részt vevő összes tanuló a Szülői Munkaközösség jóvoltából müzli szeletet kapott, emellett a helyezést elért osztályok oklevélben is részesültek.

Az osztályok a sportverseny mellett plakátot készítettek, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Nagyon szép alkotások születtek, az első három helyezettet itt is oklevéllel jutalmaztuk. A Felsős munkaközösség tagjai szavazták meg a sorrendet, melynek eredménye alapján az első helyezett a 6. osztály, a második helyezett a z 5. osztály és a harmadik helyezett a 3. osztály lett. Gratulálunk nekik a szép teljesítményhez.

A diákok gyümölcs- és zöldségszobrok alkotásával is kifejezhették elkötelezettségüket az egészséges életmód mellett. Ahogy a fényképek is bizonyítják, szerencsére kreativitásban nem volt hiány.

Ezen programok mellett minden osztály 1-1 tanóra keretében részt vett a papírgyűjtésen is; 1-3. évfolyamos diákjaink az iskola udvarán segítettek a nagyobbak (4-8. osztályosok) által az iskolánk környékéről összegyűjtött papír válogatásában, elpakolásában.