Országos Atlétika Diákolimpia III. korcsoportos eredmény

2024.06.05

Május 27-én rendezték Budapesten az országos Atlétika Diákolimpiát a III.Korcsoportosoknak.

Csodás eredménnyel a 4×100as lány váltónk [ Pankotay Emma, Bruno Sarah, Alexy Lilián, Vajcs Réka, Takács Luca,aki sajnos betegség miatt nem tarthatott velünk] és Pankotay Emma 60 méteres futásban jutott az országos fináléba. Emma az előfutamban a legjobb idővel jutott, amit a döntő futásban még meg is javított elképesztő sebességgel!

Emma országos bajnokként térhetett haza , ami kimondhatatlan büszkeség mindenki számára! A 4×100 as váltónk óriási eredménnyel jutott a pesti döntöbe ami önmagban egy nagy dolog volt! A döntő számukra egy örömfutás volt! Kicsit izgultak a lányok, ami érthető hisz első ilyen jellegűm megmérettetésük volt, de szépek helytálltak!

Gratulálunk nekik és büszkék vagyunk!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.