Városi kézilabda diákolimpia

2024.01.26

Január 25 – én került megrendezésre a IV. korcsoportos fiúk számára a kézilabda városi diákolimpia. A négy résztvevő iskola (Brenner, Derkovits, Gothard, Nyitra) az egyetemi sportcsarnokban mérkőzött meg egymással. Az első játékban a Brenner iskolától vereséget szenvedett a Nyitra. A másik két mérkőzésen a Gothard és Derkovits ellen jól játszva győzött a Nyitra.

Így a második helyett sikerült megszerezni!

A csapat tagjai:
Mayer Enzó, Grabarics Milán, Fülöp Szilárd, Grabarics Gergő, Németh Márk,   Acsádi Máté, Németh Hunor, Kemenesi Szilárd, Bertha Bence, Horváth –   Takács Olivér, Lasics Bendegúz

Góllövők:

  Grabarics Gergő 9
  Németh Hunor 3
  Lasics Bendegúz 3
  Mayer Enzó 2
  Németh Márk 2
  Bertha Bence 1

  Horváth – Takács Olivér 1

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.