2 országos bajnoka lett iskolánknak a hétvégén

2023.04.27

Iskolánk 2 tanulója is országos pontszerző versenyen 1. helyen végzett és a dobogó legfelső fokára állhatott a hétvégén Budapesten megrendezésre kerülő Országos Rock and roll bajnokságon. Németh Hunor Dénes és Boros Fanni saját formációs kategóriájukban lettek az ország legjobbjai. Hunor a “Back to the Future” nevű páros formáció tagjaként , míg Fanni “Party Girls” junior nagyformációban bizonyított, és vívták ki a pontozók elismerését. Ezzel mindketten kvalifikálták magukat a júniusban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra! Itt még nem ért véget a nap…

Hunor párjával (Adács Alexandra) betáncolta magát a döntőbe, és ott a 7. helyen végzett. Fanni pedig a 2022-es év teljesítménye alapján csapatával a Magyar Tánccsoport Szövetség ezüst minősítésében részesült.

Gratulálunk kiemelkedő sportolóinknak, és további sikereket kívánunk!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.