A „Fürdőkultúra fejlesztéséért Vas vármegyében” című pályázat nyertese

2023.03.24

A „Fürdőkultúra fejlesztéséért Vas vármegyében” című iskolai egészségfejlesztési program rajz- és irodalmi pályázatának ünnepélyes eredményhirdetésén vettek ma részt az 5. osztályosok képviselői.

Szabó Sebestyén a szakmai zsűri döntése alapján versével I. helyezést ért el az irodalmi pályázaton. Nyereménye: családi fürdőbelépő Bükfürdőre és a celldömölki Vulcan Gyógy- és Élményfürdőbe, valamint egy Intersport ajándékcsomag.

Az osztályt is díjazták a pályázaton való aktív részvételért, a beküldött rajzok, fogalmazások és versek színvonalát és mennyiségét értékelték. Nyereményük belépő a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőbe.

Gratulálunk!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.