Állománybővítés a könyvtárban

2022.12.13

Iskolánk könyvtára számos új könyvvel gyarapodott, és ezt sok mindenkinek szeretnénk megköszönni.

Köszönjük a diákoknak és szüleiknek, iskolánk dolgozóinak, valamint a Berzsenyi Dániel Könyvtárnak, akik használt, de még jó állapotú könyvekkel ajándékoztak meg bennünket.

A Sylvester János Nyomda Kft. és jogutódja, a Sylver-park Kft. korábbi kiadású, de még nem használt kiadványokkal támogatta könyvtárunkat.

Külön köszönet iskolánk Szülői Munkaközösségének! Segítségükkel modern, kortárs, a mai gyerekek érdeklődéséhez illő szépirodalmat és az angol nyelv tanulásához szükséges könyveket tudtunk megvásárolni.

A képeken egy kis ízelítő látható az újonnan kölcsönözhető könyvekről.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.