Az év legrangosabb magyar akrobatikus rock and roll versenye Gyálon

2023.11.27

Iskolánk 3 tanulója vett részt hétvégén Gyálon a Magyar Bajnokságon, amit minden évben csak egyszer rendeznek meg. A gyerekek tudásuk legjavát adva gyönyörű eredményekkel tértek haza!

Children kategóriában Drienyovszky Ádám Farkas párjával Gersei Fannival egész nap kiegyensúlyozottan táncolt, és végül az elképesztő 5. helyen végeztek.

Juveniles kategóriában Németh Hunor Dénes és Adács Alexandra a legnépesebb mezőnyben egyenes ágon a középdöntőbe táncolta magát, majd onnét a döntőbe, és a bravúros 7. helyen végeztek.

Ugyanebben a kategóriában indult Takács Luca párjával Szöllősi Bencével. Ők is betáncolták magukat a középdöntőbe, és ott az előkelő 11. helyen végeztek.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.