Diáknap 2023.

2023.06.12

Az idei tanévben is volt egy nap, ami csak a diákokról, a szórakoztatásukról szólt. Pénteken reggel zenés tánccal indítottuk a Diáknapot a Zenit Dance Studio vezetője, Fodor Bernadett irányításával. A fél órás tánc nagyszerűen megalapozta a hangulatot. Ezután a kisebbek csillámtetoválást kaptak, majd várta őket az ugrálóvár, ügyességi feladatok, rajzfal, plakátkészítés és egy kis kézműveskedés. A nagyobbakhoz a Savaria Légió tagjai látogattak el, de íjászkodhattak is és kipróbálhatták magukat az ügyességi feladatokban. Számukra az egész délelőttös focimeccs és kosárlabda bajnokság volt a nap fénypontja.

A nap végén minden diákunk fagyival hűsíthette magát. Reméljük mindenki jól érezte magát!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.