Magyaróra kicsit másképp a 4. b-ben

2023.06.15

Múlt csütörtökön dupla magyarórán sétára indult a 4. b, no nem azért, hogy ellógják az órát, hanem, hogy felfedezzék az iskola és a Fő tér környéki kulturális emlékeket, nevezetességeket.

Alig fért bele a dupla órába az a sok látnivaló, ami ezen a környéken található. A visszaúton még egy fagyizásra is volt idő.

És hogy ne csak a 4. b-nek legyen emlékezetes ez a délelőtt, aki a képek alapján összeírja a felkeresett történelmi emlékeinket, és leadja a 4. b magyartanárának legkésőbb az évzáróig, az jutalomban részesül.

Tovább meséljenek a képek!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.