Elegáns nap iskolánkban

2021.06.08

Június eleje sem telt program nélkül a Nyitrában, most elegáns napot tartottunk.

Gondosan válogattuk a ruhákat, napokkal előtte próbálgattuk, tervezgettünk, hogy is fogunk kinézni ezen a napon. (Na jó… azért volt, aki reggel szaladt vissza átöltözni csinibe, amikor meglátta a sok elegáns diákot az iskolába vonulni.)

Jó volt, hogy láthattuk egymást így kiöltözve, hiszen ebben a tanévben elmaradtak az ünnepélyek, a versenyek, amikor felvehettük volna ezeket a nagyszerű ruhákat.

A fiúk bebizonyították, hogy így is lehet focizni, a nagy lányok pedig gyakorolhatták a tűsarkúban járást.

Különleges nap marad ez is az emlékeinkben.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.