Falco esszéíró pályázat

2024.01.09

Múlt év október 19-én a két 7. osztály- ÖKO-iskolánk képviseletében- részt vett a Falco és az Evangélikus Szeretetszolgálat szervezésében történő faültetésen, Pankaszon.

Ehhez kapcsolódóan a Falco versenyt hirdetett, a 7. és 8. évfolyamosoknak esszét kellett írni az élménynapról. Iskolánból ketten pályáztak, Trencsér Alexandara első helyezett lett, Kemenesi Szilárd pedig különdíjat nyert fogalmazásával. Mindketten oklevelet és könyvutalványt kaptak.

Gratulálunk nekik!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.