Karácsony az iskolánkban

2024.01.07

Az iskola hagyományai szerint a 4. osztályosok ünnepi műsorával zárult az iskolai adventi időszak. 

December 3 hétfőjén meggyújtottuk iskolánk közös ádventi koszorúján a gyertyákat. 

A felsős osztályok meghitt műsorokkal készültek a gyertyagyújtásra. 

A 4. gyertya lángja az iskolai műsor előtt lobbant lángra, Póczik Panna 4. osztályos tanuló verse után. 

Ezután következett a 4. osztály karácsonyi betlehemes, verses-énekes műsora, amelynek főpróbája a szülőknek előadott esti előadás volt. 

Az ünnepi hangulatot fokozta, hogy az aulában a diákönkormányzat fotósarkot rendezett be a szülők segítségével, ahol lehetett szelfizni, vagy barátos képet készíteni. Ezeket a fotókat fel lehetett tölteni a diákönkormányzat Facebook oldalára (NyitraDok). 

Reméljük, minden nyitrás átérezte az adventi várakozás varázsát, és jó érzéssel tért haza a hosszú téli szünetre!Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.