Farsang

2020.02.27

Iskolánk február 20-án rendezte meg farsangi mulatságát az alsó tagozatos diákoknak, akik nagyon ötletes és látványos jelmezekben vonultak a zsűri elé.

A díjazottak: 1.a Lasics Mátyás (jelmeze:katonai repülőgép) és Németh Lili (Lenge); 1.b Varga Szonja (Mancs őrjárat királynő) és Farkas Maja (cica) ; 2. osztály Bárány Anna (kéményen ülő gólya) és Szilvágyi Nóra (elektromos fogkefe) ;3.a Acsádi Máté (pénzautomata); Grabarics Gergő, Grabarics Milán, Kemenesi Szilárd, Lasics Bendegúz (angol emeletes busz); 3.b Németh Nóra (láthatatlan ember); Mosonyi-Nagy Réka, Nádas Nóra, Récsey Bence, Szabó Botond (Flinstone család); 4.osztály Nagy Anna Róza (kandalló); Szalóky Dorina (baldachinos ágy)

Galéria:

Február 21-én délután a felső tagozatosok maskara helyett színvonalas, látványos táncokkal mutatkoztak be. Mindkét napon izgalmas tombolasorsolás előzte meg a műsorokat. Köszönjük a felajánlásokat a szülőknek.

Galéria:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.