Felhívás leendő elsős tanulóinknak!

2022.02.03

Tisztelt Szülők!

Az idei évben sem tudjuk vállalni a leendő elsősöknek szóló nyílt nap jelenléti formában történő megrendezését. A nyílt nap helyett egy kisfilmet készítettünk, amely órarészletekkel bemutatja milyen a kéttanítási nyelvű oktatás.

Ez a film 2022. 02. 07-én kerül fel honlapunkra a Sulikuckó 2021/2022 tanév menüpontban.

2022. február 12-én, szombaton viszont szándékaink szerint a leendő első osztályosok számára személyes jelenléttel zajló játékos foglalkozást szeretnénk tartani, hogy megismerkedjünk az iskolánk iránt érdeklődő gyermekekkel.

Tisztelt Szülők!

A jelentős számú regisztráció miatt nem tudunk elfogadni további jelentkezéseket a 2022. 02. 12-én tartandó foglalkozásunkra.
Az iskola elérhetőségein szívesen adunk tájékoztatást a további lehetőségekről.

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.