Gazdag Erzsi vers- és mesemondó verseny

2021.01.28

Ebben az évben a Gazdag Erzsi vers-és mesemondó versenyt is csak online formában tudták megrendezi a szervezők. Iskolánkat 2 gyermek képviselte.

Győrvári Lili (Felkészítő: Csepregi-Molnár Adél) 3.osztályos tanuló ezüst, Kocsis Kata (Felkészítő: Horváth Zoltánné) 2.b osztályos tanuló bronz helyezés ért el a videón beküldött verseikkel.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.