Hihetetlen eredmények az év első országos versenyén

2024.03.17

Iskolánkból 7 tanuló indult el a 7. KiD rock and roll országos pontszerző versenyen, ahol elképesztő eredmények születtek.

Children páros kategóriában Ádi és Fanni a 4. helyen jutott be a döntőbe, ahol egy kiváló tánccal a dobogó legfelső fokára állhattak, ami mindenki számára óriási meglepetés volt!

Junior páros formációs kategóriában a Back to the future csapat szintén a dobogó legfelső fokára állhatott, Hunorral a tagok között. 4. helyen végzett, éppen lecsúszva a dobogóról Juveniles kategóriában Hunor és Bella.

Dreamstars formációnk pedig életük első országos versenyén az első kör után még a 10. helyen állt, de a következő körben feltáncolták magukat a bravúros 8. helyre.

A csapat tagjai: Guttmann Szófia, Guttman Kira, Gáspár Viktória, Keresztes Dorina, Trencsér Alexandra, Ács Nóra, Horváth Csenge

 

Gratulálunk a táncosoknak, és irány az áprilisi világkupa!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.