Játékos Sportverseny megyei döntő

2020.01.13
2019/20-as tanévben megrendezett Játékos Sportversenyen a Nyitra Utcai Általános Iskola sikeres szereplésének köszönhetően bejutott a megyei döntőbe. A pénteki megmérettetésen a 6 csapat közül a gyerekek kiemelkedő teljesítményének és az intenzív felkészítésnek köszönhetően 5. helyen végeztünk.
10 versenyszámban gyakorlatonként összetett feladatokban kellett helytállni a versenyen, nagyon büszkék vagyunk iskolánk versenyzőire.
Felkészítő testnevelők: Havasiné Varga Ildikó, Káplár Emese
Gratulálunk mindenkinek!

Szombathelyi Televízió tudósítása a versenyről a videó 15. percétől látható:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.