Kolbásztöltő verseny a Nyitrában

2020.02.17

A Szombathely Keleti Városrész Polgári Érdekvédő Egyesület Kolbásztöltő versenyre hívta a városrész lakóit és minden érdeklődőt. Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ támogatásával létrejött program jó kezdeményezésnek bizonyult. Az iskola udvara megtelt a „versenyzőkkel” és érdeklődőkkel. A 10 csapat között voltak az iskolából is indulók. A diákönkormányzat javára szülők és tanárok büfét rendeztek. A jó hangulathoz hozzájárult a PTE Brass Band kitűnő zenéje is. A gyerekek számára aszfaltrajzversenyt is hirdetett az egyesület.

A háromtagú zsűri – Dr. Lökkös György az egyesület elnöke, Németh Katalin tanárnő, Kónya Józsefné – az első három helyezett kiválasztása mellett különdíjakat osztott ki. Az első helyezett az „Őstermelők” csapata lett.

Az aszfaltrajzversenyen az első helyet Holczbauer Hanna szerezte meg.

A finom kolbászok, kiváló zene, finom innivalók, szép rajzok, barátokkal töltött idő, nosztalgia – ezek eredménye egy nagyszerű nap lett.

Köszönet érte mindenkinek aki hozzájárult!

Galéria:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.