Könyvtárlátogatáson az 1.a osztály

2022.05.10

Az 1.a ismét meglátogatta az iskolai könyvtárat, ezúttal nyári olvasmányok után kutatva. Anett néni sok könyvet élőkészített, mely az ő korosztályuknak megfelelő olvasmány. Számos szempontot ismertetett, ami alapján érdemes választani. Sokan meg is találtàk a számukra szimpatikus köteteket és már szünetben elkezdtek olvasni.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.