Diákolimpia városi labdarúgó-bajnokság

2022.05.13

A városi labdarúgó-bajnokságon az ötödik és hatodik évfolyam tanulóiból álló 10 fős csapat mérette meg magát. Egy  győzelemmel és egy vereséggel sikeresen zárták a versenyt.
Gratulálunk a tanulóknak!

A csapat tagjai:

Andor Olivér, Fülöp Szilárd, Gombos Zalán, Grabarics Gergő, Kolompár Zénó, Kovács Kristóf,  Lasics Bendegúz, Németh Hunor, Németh Márk, Mayer Enzó.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.