Környezetvédelmi pályázat

2022.06.01

Iskolánk 5.b osztálya környezetvédelmi pályázaton vesz részt terepasztalával.

A közönségdíj odaítélését like-vadászat dönti el. Zala-Müllex Kft. „Én is környezetvédő vagyok!” címet viselő Föld napi pályázatára, ezzel is hozzájárulva a fiatal generáció környezettudatos gondolkodásának fejlesztéséhez és a természeti környezetünkre figyelés fontosságának hangsúlyozásához.

A pályázat most induló, egy héten keresztül zajló szakaszában a közönségdíj (egy egész osztály részére szóló pizzázás a Zala-Müllex Kft. felajánlásából, mely december 31-ig használható fel) talál majd gazdára. Cégünk Facebook-oldalán (www.facebook.com/zalamullex) zajlik a most indult lájkvadászat, ahol a június 6. (hétfő) 24 óráig érkező kedvelések számítanak bele a végeredménybe – a győztes a legtöbb lájkot kapó alkotást elkészítő osztály lesz. A lájkolásra feltöltött képek közvetlen elérése: https://www.facebook.com/zalamullex/posts/505292278049366

Fontos, hogy megosztások esetén is csak az eredeti képre leadott szavazatok számítanak, kérjük, hívják fel a diákok, szülők, ismerősök figyelmét, hogy ilyen esetben ne magát a megosztott posztot, hanem a képet lájkolják.

Kérjük, szavazzanak/szavazzatok ránk és biztassátok ismerőseiteket is!

Az 5.b osztály terepasztalára szavazni az alábbi linken lehet:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=505281141383813&set=pcb.505292278049366

 

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.