Beköszöntő

Tisztelt Szülők!

Kedves leendő 1. osztályosok!

A Nyitra Utcai Általános Iskola évek óta szervez Sulikuckó címen foglalkozássorozatot óvodások számára. Célunk iskolánk megismertetése leendő diákjainkkal és szüleikkel. Ezt az idei tanévben az online térben tudjuk megvalósítani.

Első bemutatkozó videónk után rendszeresen jelentkezve szeretnénk a kapcsolatot tartani a szülőkkel és a gyerekkel egyaránt. Reméljük, a második félévben élőben is találkozhatunk. Tervezünk virtuális sétát az iskola épületében, tanóra részletek bemutatását, de feladatokat is adnánk a gyermekeknek, amit visszaküldve megjelentetjük, értékeljük, jutalmazzuk.

Kérem, amennyiben részt kívánnak venni ezen a programon, az itt található kérdőív kitöltésével jelezzék kapcsolatfelvételi szándékukat.

Ajánlom figyelmükbe iskolánk honlapját, ahol minden iskolánkra vonatkozó információt megtudhatnak, láthatják programjainkat, eredményeinket.

Nagy szeretettel várjuk a leendő elsős gyermekeket és szüleiket.

Dr. Kalocsainé Magyar Éva
intézményvezető

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.