Kézműves kuckó

Kedves Gyerekek!

A mostani online Sulikuckón egy kis kézműveskedésre hívunk Benneteket! Két tanító néni videóját is megnézhetitek, akár mindkét munkadarabot elkészíthetitek. Fényképezzétek le magatokat az elkészült alkotással, és a képet/képeket a postai címetekkel együtt küldjétek el 2021. január 18-ig a nyitraiskola@nyitraiskola.hu e-mail címre. Jutalmul egy kis meglepetést küldünk nektek, amit gyűjthettek, ha további online Sulikuckón is részt vesztek. Gyűjtsetek össze legalább 3 jutalom tallért, amit postán küldünk el Nektek, és a végén ajándékot kaptok.

Figyeljétek továbbra is a honlapot. Hamarosan megnézhetitek a leendő tanító nénitek videóját, ahol bemutatja magát és az iskolát is.

 

 

Hóember sablon itt tölthető le!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.