Regisztráció játékos foglalkozásra

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A nagy számú jelentkezés miatt a 2021. 02. 13-án tartandó foglalkozásra már nem tudunk elfogadni újabb jelentkezést. A járványügyi előírások betartása miatt betelt erre a napra a létszám. További jelentkezéseket szívesen fogadjuk még ezen a héten, de egy későbbi időpontban tudjuk csak megszervezni az újabb foglalkozást. Erről e-mailben értesítjük Önöket.

Üdvözlettel Kalocsainé Magyar Éva intézményvezető

Tisztelt Szülők!

2021. február 13-án, szombaton kerül sor a leendő első osztályosok személyes jelenléttel zajló játékos foglalkozásának megrendezésére.

Az időbeosztást az alábbi linken láthatják. Kérem, válasszanak az időpontok között, amelyik Önöknek megfelelő.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.