Nyakkendős nap a Nyitrában

2021.05.17

Mindannyiunk örömére a múlt héten visszatértek a felsős diákok is az iskolába, a DÖK pedig ennek örömére mindjárt másnap nyakkendős napot hirdetett.

Mindenki előkereste a neki legjobban tetsző –a mindennapokban már nem oly népszerű- ruhadarabot, és abban érkezett az iskolába.

Minden osztály kiválaszthatta a legjobbnak tartott nyakkendőt, de más szempontok szerint is választott nyakkendős nyertest a DÖK.

Kapott jutalmat az az osztály is, ahol minden tanuló nyakkendőben érkezett.

Csokiért jelentkezhettek a Nyitrás emblémás nyakkendősök.

Külön öröm, hogy a tantestület is szívesen csatlakozott a kezdeményezéshez.

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.