Nyílt nap

2020.02.05

A leendő első osztályosoknak szóló nyílt napunkon valódi tantermi környezetben láthatott a szép számú érdeklődő óra részleteket, foglalkozásokat. Megtapasztalhatták milyen a kéttannyelvű képzés, mi minden részese lehet az, aki minket választ. Nagy sikert aratott a rock and roll bemutató, a testnevelés és környezetóra, a lektori bemutató, a felsősők változatos módszereket felvonultató órarészletei. Láthatta mindenki, hogyan tanulják az első évfolyamon a nyelvet.

Várjuk az érdeklődőket!!

Galéria:

Iskolánkról a Szombathelyi Televízióban!

Stúdióbeszélgetés letölthető változatban: Letöltés

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.