Nyitrás diák Világbajnokságon

2023.12.07

December 9-én (szombaton) hazánk ad otthont a 2023-as év egyik legrangosabb versenyének az akrobatikus rock and roll sportban.

Iskolánk tanulója Németh Hunor Dénes (8. osztály) eddigi sporteredményeivel kivívta, hogy 13 évesen ott lehessen élete 1. Világbajnokságán (Back to the future – junior párosformáció kategóriában), illetve párjával Adács Alexandrával pedig a Final world cup résztvevője lehessen juveniles kategóriában, ahova a világranglista első 20 párosát hívják csak meg.

Ez úton is gratulálunk ehhez az eredményhez, és szurkoljunk együtt szombaton a magyaroknak! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.