Őszi Sulikuckónk

2021.10.20

Szombaton sok kis óvodás látogatott el szüleivel hozzánk, Nyitraországba. 5 városba látogathattak el a délelőtt folyamán, ahol érdekes feladatokkal várták őket a tanító nénik. Barkácsvárosban egy kis gombát készítettek, Számvárosban megismerkedtek a számok világával, Színvárosban angolul tanulhatták a színeket, Mesefaluban a három kiscica történetét hallgatták meg, végül Zenefalván sokat énekeltek, táncoltak a program lezárásaként. Reméljük még sokukkal találkozunk a következő Sulikuckón, hogy hasonlóan szuper délelőttöt tölthessünk együtt.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.