Szüreti Bál

2021.10.14

Fergetegesen jó hangulatú bálban mulattak a pedagógusok és a szülők 2021. október 9-én a Szülői Munkaközösség által szervezett szüreti bálon az Iskola tornatermében.

Vacsora megkezdése előtt a Lorigo TSE táncosai ( Balogh Anna-Tóth Zoltán, Ávár Kornélia-Tóth András) rendkívül színvonalas fellépessel szórakoztatták a közel 110 vendéget.

Vacsora után a zenéé lett a főszerep. DJ-nk fantasztikus bulit varázsolt, melyre a folyamatosan túltelített táncparkett volt a bizonyíték.

A hangulat fokozása sem maradt el, pedagógusaink és néhány bevállalós szülő flashmob jelleggel a Jerusalema táncot adták elő. A közönség sikítva tapsolta meg a táncosokat.

Éjfél előtt megkezdődött a tombolasorsolás, ahol nagyon nívós ajándékokat lehetett nyerni.

A bál bevételét a Szülői Munkaközösség az iskola, az iskola tanulóinak és dolgozók munkájának támogatására fordítja, ezért különösen hálásak vagyunk a cégek, magánszemélyek, vállalatok támogatásáért!

Mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett a szervezésben, a lebonyolításban, a terem díszítésében, nagyon köszönjük!

Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

Szülői Munkaközösség

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.