Rengeteg érem, kupa, és sok-sok értékes helyezés a Mikulás Kupáról

2023.12.05
Táncos lábú fiataljaink ismét versenyen jártak, méghozzá most Répcelakon mérhették össze tudásukat Dunántúl versenyzőivel.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Póczik Panna, aki megnyerte kategóriáját annak ellenére, hogy előző nap derült ki, hogy nem tud úgy versenyezni, amire hónapok óta készültünk.

Marosits Szonja egész napos kiegyensúlyozott táncaival a legnépesebb mezőnyben (33 induló) állhatott a dobogó 3. fokára.

Dreamstars csapatunk pedig új koreográfiájával , új ruhában nyűgözte le a pontozókat.

A többiek is tudásuk legjavát adva állhattak dobogóra, vagy táncolhattak egy középdöntőt, döntőt.

Döntős eredmények:

🥇 Kóczán Ármin – Fordán Florina (mini kat)
🥇 Póczik Panna ( solo duó girls )
🥇 Drienyovszky Péter -Csizmazia Laura (juveniles B )
🥇 Dreamstars ( Nóri, Csenge, Viktória, Szofi, Kira, Dorina és Szandra ) – junior kisformáció
🥈 Szalai-Erhardt Áron – Déri Kiara (mini kat.)
🥉 Marosits Szonja Mira ( solo little girls)
🏅4. hely Rába Liza – Németh Frida – Tompa Lilla (trió little girls)
🏅6. hely Bogyai Alissza – Sándor Bianka
🏅7. hely Vajai Júlia – Horváth Heléna

8-19. helyen végeztek:
Kocsis Kata – Szelezsán Emese, Molnár Laura – Varga Laura, Nagy Léna – Bakonyi Petra Feltzner Boglárka Soós Liza – Magasházy Anna Kiss Eliza – Mészáros Boglárka

Mindenkinek szívből gratulálunk!

A verseny egyik érdekessége a Nyitrás gyerekek részére az volt, hogy a pontozó bírók között egy “régi Nyitrás lány” – Németh Zorka Dorka foglalt helyet, aki azóta Európa bajnoki 3. és világbajnoki 4. helyezett lett ebben a sportban.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.