Robotika siker

2021.02.09

Vincze Bence 6.a osztályos tanulónk 2021. 02. 06-án részt vett a csehországi Brno által rendezett nemzetközi Robotiáda versenyen, ahol cseh, szlovák, lengyel, német és ukrán kortársaival mérhette össze tudását. Élve az online verseny adta lehetőséggel, két kategóriában is indult. A vonalvezetési versenyen 7., a Secret discipline kategóriában, amely robotépítést és programozást is igényelt 6. helyezést ért el a 10-15 évesek kategóriájában. Az eredményekre büszkék vagyunk.

Gratulálunk Bencének!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.