Sportnap

2022.06.14

Az iskolai sportnapon több sportágban versenyezhettek az osztályok egymás ellen. Közös zenés bemelegítés után több helyszínen, több fordulóban zajlottak a bajnokságok kosárlabda, labdarúgás, kidobó és lábtengó sportágakban. Az időjárás nem kedvezett nekünk, de ez nem szegte kedvünket.

Külön eredményhirdetés volt alsó -és felső tagozaton, minden helyezett oklevél díjazásban részesült, a győztesek tárgyjutalmat is kaptak.

Gratulálunk minden résztvevőnek, köszönjük a segítők munkáját!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.