Sulikuckó

2019.10.29

Az idei tanévben is útjára indítottuk a Sulikuckó programunkat. Célja, hogy az iskolánk iránt érdeklődő szülők és gyermekek megismerkedhessenek iskolánkkal, oktatási programunkkal. Ezen információk birtokában jól megalapozott döntést tudjanak hozni, amikor arról döntenek, melyik iskolát válasszák. A szülőknek szóló ismertető mellett a gyermekek számára bemutatók és különböző foglakozások adnak lehetőséget az ismerkedésre.

Az október 26-án tartott foglalkozáson a robotika szakkör tartott nagyon látványos és nagy érdeklődést keltő bemutatót, kézműves és zenei foglalkozás után a gyerekek kipróbálhatták a tornateremben nekik felépített akadálypályát is.

Sok érdeklődő vett részt programunkon és a gyermekek önfeledt játékát nézve sikeres volt a délelőtt.

Fotók, videók a sulikuckóról:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.