Szent Márton Gyermekei

2019.11.07

Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ által megrendezett Szent Márton Gyermekei helytörténeti felfedező játékba iskolánk is benevezett, egy 5 fős 6. osztályos csapattal. A játék két helyszínen zajlott, a Savaria Múzeumban és az Agora- Sportházban. A tanulók számot adtak Szent Márton életével kapcsolatos tudásukról és a Savaria Múzeumban a Képtér sorozat- Aranykor című kiállításon kereső- kutató játékban vehettek részt.
A csapat tagjai: Pintér Kornél, Mosonyi- Nagy Máté, Obál Bence, Szalai Ármin, Tóth András
A versenyen diákjaink a középmezőnyben végeztek.
Köszönjük Ludvig Mátyás egyetemi hallgatónak a segítséget.
Kísérőtanár: Tóthné Takács Éva

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.