Tavaszi angol versenyek

2024.05.22

A tavaszi időszakban is szép eredményeket értek el tanulóink az angol versenyeken.

A ’London Bridge’ országos angol tesztverseny Budapesten megrendezett döntőjébe iskolánkból két 5.a osztályos tanuló jutott be, és ott  Réthi Csongor 7. , Miskolci Levente Ferenc 8. helyezést ért el.

Felkészítőik: Rosta Edina és Sághy Rita tanárnők voltak.

A HEBE országos angol ’Hello, London!’ projectversenyén a Grabarics Gergő-Grabarics Milán alkotta csapat pedig 2.helyezett lett.

Felkészítő: Sághy Rita tanárnő

Gratulálunk tanulóinknak és felkészítőiknek a szép eredményekhez!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.