Ugly Christmas Sweater Day

2020.12.20

Csúnya karácsonyi pulcsi napot tartottunk, mókáztunk és nevettünk egymás furábbnál furább pulcsijain, pólóin. Volt világítós, zenélő, rénszarvasos, hóemberes, voltak manósapkák és rénszarvas agancsos fejdíszek. Vidámság és móka töltötte meg az iskolát. Gyerekek és a felnőttek egyaránt részt vettek a mókában.

E nap a jótékonyságról is szól. Most a Szép Jövőért Zsombornak Alapítvány javára gyűjtöttünk. Közel 20 000 Ft gyűlt össze. Köszönet minden adakozónak.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.