1848-49-es futás

2023.03.21

Iskolánkban a hagyományoknak megfelelően megtartottuk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezett futóversenyt.

A gyerekek lelkesen vettek részt a programon, ami évfolyamonként növekvő futótáv teljesítése volt. Jutalomként minden résztvevő üdítőt kapott. A helyezettek érem díjazásban részesültek, melyet a Nyitra Free Time sportegyesület finanszírozott. Gratulálunk mindenkinek, aki elindult a versenyen és köszönjük a támogatást mindazoknak, akik segítették a rendezvény megvalósítását!

Testnevelők

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.