Aktív Iskola program

2023.10.19

Tevékenyen, a több mint 300 intézmény között. Az idei tanévben iskolánk is csatlakozott az Aktív Iskola programhoz. A program egyik célja, a tanulók egészséges életmódra való ösztönzése.

https://www.aktiviskola.hu/

Aktív Iskola – Élő kép

https://www.youtube.com/watch?v=56QHoOe2RzY

Aktív Iskola Flashmob – Follow The Flow/Vidám dal

https://www.youtube.com/watch?v=yK4NMD-uWw8

Az Európai Diáksport Napján elindult az Aktív Iskola Program. Szeptember 29-én intézményünkben négy iskola 7. és 8. osztályosaiból álló csapatai játszottak az első alkalommal megrendezett Nyitra Kupáért.

https://www.frisss.hu/aktualis/otthon-maradt-a-nyitra-kupa-de-valami-komolyabb-utjara-indult#google_vignette

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.