Biztonságos Internet Nap pályázat

2021.02.26

Idén február 9-én tartották világszerte a Safer Internet Dayt, vagyis a Biztonságos Internet Napot, melyre a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), mint a Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciumvezetője online rendezvényeket szervezett.

Ez alkalomból KÉPREGÉNY-KÉSZÍTŐ, MÉMKÉSZÍTŐ és HŐSÉPÍTŐ versenyt hirdettek általános és középiskolások számára.

Az országos versenyen általános iskola alsó tagozatán HŐSÉPÍTŐ kategóriában Győrvári Lili 3. osztályos tanuló II. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.