Európai Iskolai Sport Nap

2020.09.28

Az iskolánkban megrendezésre került diáksportfesztivál nagy sikert aratott a diákok körében. Az eseményre az Európai Iskolai Sport Napja (ESSD) rendezvénysorozaton belül került sor. A tanulók játékos formában tanulták és gyakorolták a kézilabda és a labdarúgás sportág sportági mozgásait. A fesztivál az iskolai testnevelés órákon zajlott le, gratulálunk a részt vevő diákoknak és a szervező pedagógusoknak!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.