IV. korcsoportos labdarúgás városi DIÁKOLIMPIA döntő

2024.03.27

Március 26-án került megrendezésre a IV. korcsoportos labdarúgás városi diákolimpia döntője. Iskolánk csapata szoros mérkőzésen kikapott a Zrínyitől. A harmadik helyért játszott találkozón nagy gólarányú győzelmet aratott a Reményik iskola csapata ellen.

A városi harmadik helyezett csapat tagjai: Mayer Enzó, Kovács Kristóf, Andor Olivér, Bertha Bence, Gombos Zalán, Grabarics Gergő Lasics Bendegúz, Grabarics Milán. Felkészítő tanár Jáger Sándor
Góllövők:
– Lasics Bendegúz 2
– Gombos Zalán 2
– Grabarics Gergő 1
– Grabarics Milán 1

Gratulálunk!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.