Magyar Népmesék rajzpályázat

2019.10.07

2005. óta ünnepeljük szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján a magyar népmeséket. Ez alkalomból iskolánk diákönkormányzata rajzpályázatot hirdetett, ahol a gyerekek elkészíthették kedvenc mesehősüket, vagy népmese illusztrációjukat. 21 rajz érkezett, amiből a zsűri kiválasztotta a 3 legügyesebbet, valamint egy különdíjat.

1. helyezett Szalóky Dorina 4. osztály
2. helyezett Zsoldos Bálint 1.b osztály
3. helyezett Ujházi Laura 2. osztály

Különdíjas: Kiss Martina 5.b osztály

Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük a remek rajzokat!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.