Novellaíró pályázat

2019.10.08

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a felelős állattartás jegyében novellaíró pályázatot hirdetett felső tagozatos gyermekek számára “Hogyan legyek jó gazdi?” címmel. A szakmai zsűri döntése alapján iskolánk 6. osztályos tanulói közül oklevelet és könyvjutalmat vehettek át: Czenki Petra, Győrfi Kitti, Mosonyi-Nagy Máté, Oláh Gabriella, Oratovszky Eszter, Sugár Dorka és Tóth András. Mosonyi-Nagy Máté novellája a közönségdíjat is elnyerte. Gratulálunk!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.