Mazsolaavató a Nyitra iskolában

2019.11.29

Iskolánk első alkalommal rendezte meg „Mazsolaavató” elnevezésű rendezvényét, melynek keretében az 5. osztályosok felavatták a kis elsősöket, így már hivatalosan is Nyitrás kisdiákokká váltak. A délutánt a két első osztály énekes, táncos bemutatója nyitotta meg, majd az 5. b osztály verssel, az iskola bemutatásával és jókívánságaikkal köszöntötte a piciket. Az 5. a osztályosok pedig fogadalomtétellel zárták a rendezvényt, majd elsőseinket mazsolával kínálták.

Galéria:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.