Angol Nyelvű Városi/ Megyei Versmondó Verseny 2019

2019.11.25

Iskolánk Angol Nyelvi Munkaközössége az idei tanévben is megrendezte-immár 12. alkalommal- az ANGOL NYELVŰ VÁROSI/ MEGYEI VERSMONDÓ VERSENYt. Iskolánkkal együtt tizenöt iskola 80 tanulója vett részt a megmérettetésen, ami már kilépett a városi keretek közül, hiszen több megyei településről és Zalaegerszegről is érkeztek versenyzők.

A verseny két részben zajlott, külön az alsó és felső tagozatos tanulók számára. Az alsóban 34, a felsőben 46 tanuló szavalta el versét. Mindkét szekcióban elismert szakmai zsűri bírálta a produkciókat, ahol a hagyományainknak megfelelően arany, ezüst és bronz minősítéssel jutalmazta a versmondásokat, illetve néhány tanuló kiemelt arany minősítést kapott. Minden tanuló a minősítését tanúsító általunk tervezett, egyedi oklevélben és jutalomkönyvben részesült. Iskolánk tanulói is nagyon jól szerepeltek.

Vas Izabella 1.b –arany minősítés

Győrvári Lili 2.o –ezüst minősítés

Bóna Laura 3.b –arany minősítés

Gáspár Viktória 3.b –ezüst minősítés

Kovács Kristóf 4.o –arany minősítés

Szalóky Dorina 4.o –arany minősítés

Vincze Bence 5.a –ezüst minősítés

Sharma Vidip 5.a –bronz minősítés

Darunday Llianne 7.o –arany minősítés

Horváth Angéla 7.o –ezüst minősítés

Tájmel Anna 8.o –arany minősítés

Felkészítő tanáraik voltak: Szántai Szilvia, Csepregi- Molnár Adél, Tóth Flóra, Lengyel Lilla, Nagy-Szabó Iréne és Sághy Rita.

Köszönjük a felkészítő tanárok, szülők munkáját és gratulálunk a gyerekeknek. Továbbá köszönjük mindenkinek, aki bármilyen módon is hozzájárult, hogy sikeresen megrendezhettük a versenyt.

Képgaléria:

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.