Mazsolaavató

2021.10.13

Iskolánkban idén 39 új kis nyitrás tanulót avattunk fel. A kis elsősök nagy lelkesedéssel adták elő műsorukat, mellyel megörvendeztették szüleiket, hozzátartozóikat. A bemutatkozó előadás után az eskü szövegét ismételték ötödikes testvérosztályaik után.

Az avatás egy-egy fa elültetésével zárult, ahol szülők és a gyerkőcök együtt dolgoztak. Hálásan köszönjük a felajánlott két fát a Pogácsás Díszfaiskolának.

A délutánt mindkét első osztály piknikkel zárta.

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.