Mozaik Országos Tanulmányi verseny – angol eredmény

2024.05.08

Győrvári Lili iskolánk 6. osztályos tanulója a Mozaik Kiadó által szervezett Országos Tanulmányi Versenyen Angol tantárgyban országos 4. helyezést ért el.

Lili az 5 levelező fordulót követően 321 induló versenytársa közül bejutott az írásbeli döntőre, ahol az országos 4. helyezést szerezte meg.

Eredményéhez szorgalmán és a nyelv iránti érdeklődésén felül a kéttannyelvű képzés angol és lektori tanórákon szerzett tudása segítette.
Tanárai: Nagy-Szabó Iréne és Vishalveer Luchoo

Gratulálunk!

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.