Nálunk járt a Mikulás

2019.12.07
December 6-án a Mikulás több alkalommal is meglátogatta iskolánkat. Reggel a testvér osztályok ajándékozták meg egymást, hívták magukkal  Mikulást. Az osztályuk maguk készített ajándékai nagy örömet okoztak.
Majd a Mikulás végigjárta az iskola minden osztályát és a Szülői Közösség ajándékait osztotta szét a gyerekeknek.
Harmadszorra a 6. osztályosok programja keretében az 1-3. évfolyam tanulóit látogatta meg manóival, rénszarvasaival a Mikulás.
Galéria:
Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.