Németh Hunor Dénes a világbajnoki dobogó 2. fokára állhatott

2023.12.12

Németh Hunor Dénes iskolánk 8. osztályos tanulója a Back to the Future elnevezésű junior páros formáció tagjaként december 9-én indult a Magyarországon, Gyálon megrendezett világbajnokságon.

A nemzetközi mezőnyben színpadra lépve fantasztikus táncukkal világbajnoki 2. helyezést értek el!

Hunor mindemellett párjával, Adács Alexandrával (Rock & Magic SE) az egész éves teljesítményük alapján kvalifikálták magukat a Final World Cup eseményre, serdülő páros kategóriában, ahová a világranglista legjobb 20 párosa kap meghívást. egy évzáró, utolsó megmérettetésre.

Ebben a versenyben Hunorék a kiemelkedő 13. helyen végeztek, aminek köszönhetően az éves világranglista 15. helyére ugrottak, 12 ország 56 párosa közül.

Köszönik az edzők munkáját, akik nélkül ez a “csoda” nem jöhetett volna létre! (Molnár Nóra, Németh Éva – Galaxy RRC, Lengyel Veronika, Toma Patrik és Tóth Bence – Rock & Magic).

Gratulálunk!

 

forrás: nyugat.hu

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.